Mézes Fahéjas Alma Gyümölcslikőr
Mézes Alma,kisüsti almapálinkából készült gyümlcslikőr fahéjjal
Banner
Itt egyben van minden, mit a magyar Alföld nyújtani tud nekünk. Gömbölyded gyümölcsök, rekkenő melegek, ordító hidegek íze, ereje pihen egy üvegbe zártan. S ha kicsit többet kortyolunk belőle, akár délibábhoz is lehet szerencsénk…
Mézes Alma,kisüsti almapálinkából készült gyümlcslikőr fahéjjal
Chilis Meggy párlat 0,5L Alk.: 40% E párlatban a nyár hírnökeként elegánsan üdvözöl a Meggy, könnyed, édeskés magzamatával és bonbonos, étcsokoládés fűszerességével, melyet a korty végén betoppanó Habanero chili harsog túl egy pillanatra, a kóstolást komplex és hangsúlyos élménnyé téve.
Reference: Klasszikus_őszibarack
A haspók kerti pelék egyik kedvenc eledele e kiváló termés. A bájos, nagy szemű állatkák leginkább azokat a gyümölcsöket keresik, amelyek már kissé túlértek, s jó édesek. Ha Ön e nedűt választja, rögvest megérti, miért vonzódnak az őszibarackhoz a tenyérnyi ínyencek…
Reference: magony_szilva
Emlékeznek még nagymamáik szilvalekvárjára? Arra a felejthetetlen íz orkánra, ami egy-egy kanál elfogyasztásakor végigsöpört ínyükön? Mielőtt ajkához emelné, szippantson egy mélyet belőle, s meglátja, e vihar visszatér…
Reference: pr_vadmeggy
Nem kertben érik, gyümölcséért úgy kell fáradtságosan utána járni a hegyeket borító erdőkben. Minél távolabb áll termő fája a lakott településektől, annál finomabb lesz a belőle készült nedű. Pálinkájának íze és illata leginkább nagymamáink befőttjére hajaz: csekélység fanyar, de kívánatos.
A zöld levelek által rejtett, aranylóan vagy pirosasan mosolygó, lágyan telt érett körték örök vágyai a gyermekeknek. Az esztendőről esztendőre nemesedő párlat az ifjúkor ködbe veszett íz-emlékeit varázsolja elénk…
Reference: pr_feketeribizli
Ami ruhát egyszer megfogott, azt többé nem ereszti. A belőle készült pálinka hasonló hatást tesz – az emberre… 2014. évben Magyaroszág legjobb pálinkája!
E finomság égetett tölgyfahordóban érik. A füst és az egyesével válogatott almák ízének szerencsés találkozásából az érlelés alatt olyan nedű születik, amely után még a legigényesebb ínyencek is elégedetten csettinthetnek…
Reference: ágyas_meggy
E fanyar ízű, az óvatlan szedők ruháit vörösre festő, s szemre nem sokat mutató apró gyümölcs óriási erőt rejteget magában. A belőle készült elixír valódi íz világa leginkább egy kevés, tenyérben történt melengetés után érvényesül…
Reference: ágyas_körte
A zöld levelek által rejtett, aranylóan vagy pirosasan mosolygó, lágyan telt érett körték örök vágyai a gyermekeknek. Az esztendőről esztendőre nemesedő párlat az ifjúkor ködbe veszett íz-emlékeit varázsolja elénk…
Reference: magony_barack
A fekete-sárga darazsaktól körbedöngött levesedő barackok a magyar Alföld forróságát, a távolban remegő délibábot, Jókai török kori meséit idézik. A belőle készült nemes ital e tarka képek előtt húzza fel a képzelet függönyét…
Reference: pohár_gravírozott
Lehet gravírozott vagy gravírozatlan! A pohár nevét alul öblös felül összeszűkülő formájáról kapta. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a pálinka zamata a kóstolás során minden ízében kiteljesedjen. Segítségével a gyümölcsös illat az orr felé terelődik, a kóstolás végén illik pár cseppet a pohár alján hagyni, hogy az öblös részben párologjon, majd kissé...
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your review cannot be sent