Mézes Meggy Gyümölcslikőr
Mézes Meggy Gyümölcslikőr, Kisüsti meggypálinkából készült gyümölcslikőr.20
Subcategories
Mézes Meggy Gyümölcslikőr, Kisüsti meggypálinkából készült gyümölcslikőr.20
Reference: zöld_dió
Intenzív, fűszeres, karamelles, vaníliás illat, ízben a zöld dióra jellemző erőteljes aromákkal, fahéjas, szegfűszeges, kávés jegyekkel. Fogyasztását 16-18 °C-on ajánljuk
Reference: ágyas_barack
A fekete-sárga darazsaktól körbedöngött levesedő barackok a magyar Alföld forróságát, a távolban remegő délibábot, Jókai török kori meséit idézik. A belőle készült nemes ital e tarka képek előtt húzza fel a képzelet függönyét…
Reference: magony_barack
A fekete-sárga darazsaktól körbedöngött levesedő barackok a magyar Alföld forróságát, a távolban remegő délibábot, Jókai török kori meséit idézik. A belőle készült nemes ital e tarka képek előtt húzza fel a képzelet függönyét…
Reference: háromszeki_áfonya
Ez egy karakteres, zamatos pálinka. Illatában azonnal és erőteljesen jelentkeznek az áfonyára jellemző, édeskés, parfümös illatok. Ízében lágy, zamatos, nagyon gyümölcsös, hosszú lecsengésű ital. Igazi kuriózumnak számít!
Mézes Barack Gyümölcslikőr, Kisüsti barackpálinkából készült gyümölcslikőr
Reference: pohár_gravírozott
Lehet gravírozott vagy gravírozatlan! A pohár nevét alul öblös felül összeszűkülő formájáról kapta. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a pálinka zamata a kóstolás során minden ízében kiteljesedjen. Segítségével a gyümölcsös illat az orr felé terelődik, a kóstolás végén illik pár cseppet a pohár alján hagyni, hogy az öblös részben párologjon, majd kissé...
Reference: Magony_alma
E finomság égetett tölgyfahordóban érik. A füst és az egyesével válogatott almák ízének szerencsés találkozásából az érlelés alatt olyan nedű születik, amely után még a legigényesebb ínyencek is elégedetten csettinthetnek…
Reference: háromszeki_som
A som pálinka ízében egyszerre köszön vissza az erdei gyümölcsök fanyarsága és a legnemesebb gyümölcsök édessége, mely kettősség kivételes gondossággal utánozhatatlan selymességű harmóniává áll össze.
Reference: pr_vadmeggy
Nem kertben érik, gyümölcséért úgy kell fáradtságosan utána járni a hegyeket borító erdőkben. Minél távolabb áll termő fája a lakott településektől, annál finomabb lesz a belőle készült nedű. Pálinkájának íze és illata leginkább nagymamáink befőttjére hajaz: csekélység fanyar, de kívánatos.
Itt egyben van minden, mit a magyar Alföld nyújtani tud nekünk. Gömbölyded gyümölcsök, rekkenő melegek, ordító hidegek íze, ereje pihen egy üvegbe zártan. S ha kicsit többet kortyolunk belőle, akár délibábhoz is lehet szerencsénk…