Banner
Emlékeznek még nagymamáik szilvalekvárjára? Arra a felejthetetlen íz orkánra, ami egy-egy kanál elfogyasztásakor végigsöpört ínyükön? Mielőtt ajkához emelné, szippantson egy mélyet belőle, s meglátja, e vihar visszatér…
Reference: Klasszikus_körte
A zöld levelek által rejtett, aranylóan vagy pirosasan mosolygó, lágyan telt érett körték örök vágyai a gyermekeknek. Az esztendőről esztendőre nemesedő párlat az ifjúkor ködbe veszett íz-emlékeit varázsolja elénk…
Reference: ágyas_meggy
E fanyar ízű, az óvatlan szedők ruháit vörösre festő, s szemre nem sokat mutató apró gyümölcs óriási erőt rejteget magában. A belőle készült elixír valódi íz világa leginkább egy kevés, tenyérben történt melengetés után érvényesül…
Reference: pr_feketeribizli
Ami ruhát egyszer megfogott, azt többé nem ereszti. A belőle készült pálinka hasonló hatást tesz – az emberre… 2014. évben Magyaroszág legjobb pálinkája!
Reference: ágyas_barack
A fekete-sárga darazsaktól körbedöngött levesedő barackok a magyar Alföld forróságát, a távolban remegő délibábot, Jókai török kori meséit idézik. A belőle készült nemes ital e tarka képek előtt húzza fel a képzelet függönyét…
Reference: pr_szomolyai
Hagyományos kisüsti eljárással, kizárólag érett, tiszta gyümölcsből készült, tölgyfahordóban érlelt cseresznyepálinka. Fogyasztását különösen vadhúsból készült ételekhez párosítva javasoljuk. Ajánlott felszolgálási hőmérséklet: 16-18°C.
Reference: Klasszikus_őszibarack
A haspók kerti pelék egyik kedvenc eledele e kiváló termés. A bájos, nagy szemű állatkák leginkább azokat a gyümölcsöket keresik, amelyek már kissé túlértek, s jó édesek. Ha Ön e nedűt választja, rögvest megérti, miért vonzódnak az őszibarackhoz a tenyérnyi ínyencek…
Reference: pr_birs
Emlékszik még dédszülei birsalmalekvárjára? Arra az édes, ám mégis kissé fanyar ízre, amely oly sokat jelentett Önnek gyermekkorában? Egy kortynyi, szőrös gyümölcsből készült itóka révén talán visszatalálhat a múltba…
Reference: pr_törköly
A duzzadó nyár ereje, a fátyolos őszi napok borongása, a prés nyikorgása, a szőlőlé puha csurgása, a teletöltött eperfahordók bendőinek évekig érlelő melege mind-mind sajátja e jóféle nedűnek…
Emlékeznek még nagymamáik szilvalekvárjára? Arra a felejthetetlen íz orkánra, ami egy-egy kanál elfogyasztásakor végigsöpört ínyükön? Mielőtt ajkához emelné, szippantson egy mélyet belőle, s meglátja, e vihar visszatér…
Reference: pr_cserszegi
Szemlélődésre, törődésre késztető növény a szőlő. Tudták ezt már a rómaiak is – nem véletlenül tekintették a béke egyik biztos jelének, ha a földművesek vele kezdtek foglalkozni. Ha lelki megnyugvásra vágyik, e nedűt válassza…
Reference: pr_irsai
A Szicsek Prémium Irsai Olivér Szőlőpálinka 2018-ban 3 csillagos minősítést ért el a patinás angliai 'Great Taste Awards' megmérettetésen. Ugyanebben az évben Magyarországon is a pálinkakiválóságok közé emelte a Nemzeti Pálinkakiválóság Program Országos Pálinkabíráló Bizottsága. Kifejezetten üde, édeskés illatú, ízben is könnyed pálinka. Díjak:
Reference: Klasszikus_barack
A fekete-sárga darazsaktól körbedöngött levesedő barackok a magyar Alföld forróságát, a távolban remegő délibábot, Jókai török kori meséit idézik. A belőle készült nemes ital e tarka képek előtt húzza fel a képzelet függönyét…
A fekete-sárga darazsaktól körbedöngött levesedő barackok amagyar Alföld forróságát, a távolban remegő délibábot, Jókai török kori meséit idézik. A belőle készült nemes ital e tarka képek előtt húzza fel a képzelet függönyét…
Reference: pr_őszibarack
A haspók kerti pelék egyik kedvenc eledele e kiváló termés. A bájos, nagy szemű állatkák leginkább azokat a gyümölcsöket keresik, amelyek már kissé túlértek, s jó édesek. Ha Ön e nedűt választja, rögvest megérti, miért vonzódnak az őszibarackhoz a tenyérnyi ínyencek…
Reference: pr_kajszi
A fekete-sárga darazsaktól körbedöngött levesedő barackok a magyar Alföld forróságát, a távolban remegő délibábot, Jókai török kori meséit idézik. A belőle készült nemes ital e tarka képek előtt húzza fel a képzelet függönyét…
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your review cannot be sent
Emlékeznek még nagymamáik szilvalekvárjára? Arra a felejthetetlen íz orkánra, ami egy-egy kanál elfogyasztásakor végigsöpört ínyükön? Mielőtt ajkához emelné, szippantson egy mélyet belőle, s meglátja, e vihar visszatér…