Barion Pixel

Vállalati rendezvények kiváló helyszíne a Szicsek Pálinkafőzde 10-50 fős csoportokat fogadó látványfőzdéje. Lássa vendégül üzleti partnereit, kollégáit, vezetőtársait Tiszaföldváron. 

Tervezze meg programját, a vidéki hangulatról, a hagyományos alföldi tájjellegű ételekről és a vendégmarasztaló kiszolgálásról már mi gondoskodunk. Látogató centrumunk nyugalma alkalmas kötetlen céges összejövetelek helyszínének, üzleti tárgyalások lebonyolítására, vállalati továbbképzések, konferenciák, tréningek szervezésére.

Aktív kikapcsolódásként vendégeinek bemutatjuk a főzdénket, pálinka -túránkon nyomon követhetik a gyümölcs útját a feldolgozáson és főzésen át egészen a palackok lezárásáig. Prémium sorozatunk pálinkáinak kóstoló-programja nemcsak maradandó íz élményt nyújt, de a pálinkakóstolás és a pálinkafogyasztás hagyományairól is sok érdekességet megtudhatnak.

Szicsek Pálinkakóstoló programok

Minden kóstoló programunk során bemutatjuk a kedves vendégeinknek a Pálinkakészítés folyamatát egészen a gyümölcs beérkezésétől a kész párlatig.

Látványos túra vezeti végig az érdeklődőket a gyümölcs feldolgozás, valamint a lepárlás minden szakaszán. Betekintést nyerhetnek a technológiai folyamatokba, valamint főzdénk minden napi működésébe.

A program során bemutatjuk a pálinka bírálati szempontokat, valamint a modern és tradicionális fogyasztási szokásokról is beszélünk.

Munkaidőben 8.00-16.00 óra között hétfőtől péntekig akár 2 főtől aznapi bejelentkezéssel is fogadni tudjuk a látogatókat egy alap túra vezetéssel és kóstolással.

Munkaidőn kívül, valamint étkezéssel egybekötött programjaink 48 órás előfoglalással érhetőek el.

Csomag

4x2cl pálinka

6x2cl pálinka

8x2cl pálinka

Alap kóstoló, amely tartalmazza teljes tárlatvezetést a főzde területén, valamint sós ropogtatni valót, sajtos pogácsát, ásványvizet

4990ft/fő

4 választható alapíz kóstolása (szilva, alma, körte, törköly, cseresznye, sárgabarack, szőlő, birs)

5990ft/fő

Alapízek plusz 2 különleges íz (szamóca, málna, bodza, feketeribizli, sütőtök)

7990ft/fő

Szabadon választott 6 alapíz+2 különlegesség és 2 limitált íz (vadkörte, som, áfonya, vadmálna)

A csomag elérhető munkaidőben előfoglalás nélkül akár 2 főtől.

Bejelentkezés szükséges.

A program időtartama 1-2 óra.