Reference: zöld_dió
Zöld Dió
Intenzív, fűszeres, karamelles, vaníliás illat, ízben a zöld dióra jellemző erőteljes aromákkal, fahéjas, szegfűszeges, kávés jegyekkel. Fogyasztását 16-18 °C-on ajánljuk
Bíborkajszi pálinkás folyékony töltelékű drazsé étcsokoládé bevonattal.
Reference: zöld_dió
Intenzív, fűszeres, karamelles, vaníliás illat, ízben a zöld dióra jellemző erőteljes aromákkal, fahéjas, szegfűszeges, kávés jegyekkel. Fogyasztását 16-18 °C-on ajánljuk
Birs pálinkás folyékony töltelékű drazsé, tejcsokoládé bevonattal.
Itt egyben van minden, mit a magyar Alföld nyújtani tud nekünk. Gömbölyded gyümölcsök, rekkenő melegek, ordító hidegek íze, ereje pihen egy üvegbe zártan. S ha kicsit többet kortyolunk belőle, akár délibábhoz is lehet szerencsénk…
Málna pálinkával folyékony töltelékű drazsé, étcsokoládé bevonattal.
A Birs és az Irsai Olivér Szőlő pálinka külön-külön is szeretetre méltók, egyben viszont olyan útra kísér minket, ami minden korty után tud újat mutatni.
Irsai Olivér pálinkás folyékony töltelékű drazsé, étcsokoládé bevonattal.
Chilis Meggy párlat 0,5L Alk.: 40% E párlatban a nyár hírnökeként elegánsan üdvözöl a Meggy, könnyed, édeskés magzamatával és bonbonos, étcsokoládés fűszerességével, melyet a korty végén betoppanó Habanero chili harsog túl egy pillanatra, a kóstolást komplex és hangsúlyos élménnyé téve.
Körte pálinkás folyékony töltelékű drazsé, tejcsokoládé bevonattal.
Cigánymeggy pálinkás folyékony töltelékű drazsé, étcsokoládé bevonattal.