

Banner
Igazi különc a hungaricumok között! A magyar furfang példája, amely zöldségből is képes alkoholos nedűt erjeszteni. A termést hámozzuk, apróra vágjuk és daráljuk – ekkor állaga leginkább a gyermekételre hajaz. Pálinkájának íze egyedi, mindentől elüt. Aki belekóstol, soha nem feledi.
Reference: háromszéki_vadmálna
A vadmálna pálinka az intenzív, jellegzetes, friss illatnak és hosszantartó zamatos gyümölcsösségének köszönhetően valódi különlegesség. Igazi málnáskertet idéző élményt nyújt fogyasztása mindenkinek.
Reference: magony_körte
A zöld levelek által rejtett, aranylóan vagy pirosasan mosolygó, lágyan telt érett körték örök vágyai a gyermekeknek. Az esztendőről esztendőre nemesedő párlat az ifjúkor ködbe veszett íz-emlékeit varázsolja elénk…
Reference: háromszeki_som
A som pálinka ízében egyszerre köszön vissza az erdei gyümölcsök fanyarsága és a legnemesebb gyümölcsök édessége, mely kettősség kivételes gondossággal utánozhatatlan selymességű harmóniává áll össze.
Reference: háromszéki_vadcseresznye
Vadcseresznye Pálinka különleges ízek találkozása. Behízelgően édeskés jellegével csábít, mely párosul a megigéző marcipános, mandulás karakterrel. Ezt az egyedi ízhatást fanyar vadsága misztikus élménnyé varázsolja.
Reference: magony_szilva
Emlékeznek még nagymamáik szilvalekvárjára? Arra a felejthetetlen íz orkánra, ami egy-egy kanál elfogyasztásakor végigsöpört ínyükön? Mielőtt ajkához emelné, szippantson egy mélyet belőle, s meglátja, e vihar visszatér…
Reference: zetalaki_szeder
Illata enyhén emlékeztet az eperre, de ízében tisztán felismerhetõ a szeder. Diszkréten fűszeres jellegű.
Reference: Magony_alma
E finomság égetett tölgyfahordóban érik. A füst és az egyesével válogatott almák ízének szerencsés találkozásából az érlelés alatt olyan nedű születik, amely után még a legigényesebb ínyencek is elégedetten csettinthetnek…
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your review cannot be sent
Igazi különc a hungaricumok között! A magyar furfang példája, amely zöldségből is képes alkoholos nedűt erjeszteni. A termést hámozzuk, apróra vágjuk és daráljuk – ekkor állaga leginkább a gyermekételre hajaz. Pálinkájának íze egyedi, mindentől elüt. Aki belekóstol, soha nem feledi.