Barion Pixel

A Szicsek Pálinkafőzde az egyik legrégebbi pálinkafőző műhely, Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik legjelentősebb magánvállalkozása. A Tisza és a Körösök uralta tájon, a Tiszazug északi peremén, Tiszaföldvár kertvárosi részén, Homokon alapította újra üzemét, apja nyomdokaiba lépve Szicsek János.

A több mint ötven főt foglalkoztató vállalkozásban magas minőségre, állandó és valódi értékekre, hitelességre törekszünk. A hazai és a Kárpát-medencei termesztett, valamint vadon termő gyümölcsökből készített pálinkákat és párlatokat 1000-1200 tonna gyümölcs felhasználásával állítjuk elő. A hazai piacra harmincféle gyümölcsből mintegy nyolcvan termék készül, 1200-1400 étterem és szálloda részére közvetlen értékesítési modellel. A cég direkt értékesítési csapata változatlan összetétellel, tíz éve eredményesen működik. A stabil, kiszámítható árbevétel másik eleme a cég öt pálinkaháza. A 2003-ban Budapesten, majd vidéki városokban nyitott pálinkaházak hetven pálinkafőzde mintegy 1200 termékét kínálják ma már Budapest mellett Kecskeméten, Gyulán, Szolnokon és Szegeden

Egyedi utat járunk az üzemszervezésben, az értékesítésben és külpiaci törekvéseinkben. A hazai értékesítést a nagy kereskedelmi láncok elkerülésével végezzük, technológiai fejlesztéseinknél pedig ragaszkodunk a hagyományos kisüsti eljáráshoz, szembe helyezkedve a modernebbnek tartott tornyos főzési rendszerrel. A cég jelenlegi működéséhez és eredményességéhez nagymértékben hozzájárultak a már megvalósult és a jelenleg is folyamatban lévő beruházások, melyek jelentős kapacitásnöveléssel is jártak. Erőfeszítéseink Magyarországon közel 270 szakmai elismerést eredményeztek, de a legfontosabb díjat, a fogyasztó szeretetét, ragaszkodását nehéz egzakt módon mérni. A stabil pálinka-képpel, a szakmai kultúra ismeretével rendelkező magyar fogyasztó meggyőzése a kialakult cégstruktúra feladata, hiszen a végső ítész maga a fogyasztó.

Play Video

A Szicsek Pálinkafőzde aktív szereplője volt a pálinka 2000-től indult megújításának. Részt vettünk az elsőként megalakuló, kereskedelmi pálinkafőzdéket összefogó szervezetek érdekvédelmi, érdekérvényesítő és közösségformáló munkájában. Rendszeresen jelen voltunk és vagyunk a pálinkaversenyek nevezettjei, díjazottjai között, továbbá pálinkafesztiválok, gasztronómiai események állandó résztvevői vagyunk. A 2003-ban megnyitott „Magyar Pálinka Háza” a saját termékek forgalmazása mellett már akkor is jelentős szerepet töltött be a teljes hazai pálinka üzletágban, hiszen az üzlet nyitott a magas minőségű pálinkák forgalmazására, mellyel ma is biztonságos hátteret nyújt számos hazai pálinkafőzdének. 

A Magyar Pálinka Háza üzletei ma már megtalálhatók Budapest mellett Kecskeméten, Gyulán, Szegeden és Szolnokon is. A pálinka egy olyan italkülönlegesség, melynek helye van a világ italainak sorában, s mi azon dolgozunk, hogy elnyerje méltó helyét a különböző nemzetek gasztronómiájában. Az eltökéltség, a következetesség a cég export elképzeléseiben is jelen van. Különböző modellekkel működik cégképviselet Szlovákiában, Angliában, Romániában és Németországban. Termékeinket az igényes üzleti partnerek igényes fogyasztóinak szánjuk, akik velünk együtt azért küzdenek, hogy a pálinka elnyerje méltó helyét a világ alkoholos italai sorában, és e gasztronómiai különlegesség hírét és kultúráját tovább vihessék a világban. Meggyőződésünk, hogy a pálinka nem pusztán egy ital, hanem hagyomány, életérzés és hangulat. Hitvallásunk, hogy fogyasszon minőséget, és tegye azt mértékkel, hogy a pálinka nyújtotta élmény kiteljesedhessen.

A TISZAFÖLDVÁRI MINTABOLT NYITVATARTÁSA:

Hétfő - Péntek: 8.00 - 16.00 óra
Szombat - Vasárnap: zárva

Tekintse meg online termékkatalógusunkat.