Barion Pixel

Vállalati rendezvények kiváló helyszíne a Szicsek Pálinkafőzde 10-50 fős csoportokat fogadó látványfőzdéje. Lássa vendégül üzleti partnereit, kollégáit, vezetőtársait Tiszaföldváron. Tervezze meg programját, a vidéki hangulatról, a hagyományos alföldi tájjellegű ételekről és a vendégmarasztaló kiszolgálásról már mi gondoskodunk. Látogató centrumunk nyugalma alkalmas kötetlen céges összejövetelek helyszínének, üzleti tárgyalások lebonyolítására, vállalati továbbképzések, konferenciák, tréningek szervezésére.

Aktív kikapcsolódásként vendégeinek bemutatjuk a főzdénket, pálinka -túránkon nyomon követhetik a gyümölcs útját a feldolgozáson és főzésen át egészen a palackok lezárásáig. Prémium sorozatunk pálinkáinak kóstoló-programja nemcsak maradandó íz élményt nyújt, de a pálinkakóstolás és a pálinkafogyasztás hagyományairól is sok érdekességet megtudhatnak.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és egy páratlan helyszínt szeretne rendezvényének, keressen minket bizalommal és kérje igényeihez igazodó, egyedi árajánlatunkat. 

Eljönne hozzánk?

Kérjen ajánlatot pálinkakóstolóra, látogatásra vagy céges rendezvény megtartására.